Echipamente

SEMAFOARE INTELIGENTE

semafor pentru trecerile de pietoni, cu functie de detectie a traficului rutier

+ setari individuale
+ panou fotovoltaic
+ stalpi tratati special
+ buton de apasare pentru pietoni
+ suporta analiza directiei autovehiculelor
+ schimbare automata a culorii la depasirea limitei de viteza
+ functionare off-grid
+ IP55

Prezentare

Semafor inteligent, autonom, cu functionare de tip off-gri, pentru trecerile de pietoni cu functie de detectie a traficului rutier si optimizarea fluxului. Semafoarele inteligente afiseaza in permanenta culoarea verde, pana in momentul in care un pieton actioneaza butonul de traversare sau atunci cand un autovehicul se deplaseaza cu o viteza peste limita legala. Daca un autovehicul se deplaseaza cu o viteza prea mare, semaforul isi schimba culoarea in rosu pana cand acesta reduce viteza in limita stabilita. Daca viteza este redusa, semaforul isi schimba culoarea in verde in mod automat.

Semafoarele inteligente cu panou fotovoltaic reprezinta o inovatie semnificativa in domeniul gestionarii traficului rutier, aducand cu sine o serie de beneficii in ceea ce priveste eficienta, siguranta si durabilitatea sistemelor de semaforizare. Aceste dispozitive avansate imbina tehnologii moderne, precum inteligenta artificiala, senzori avansati si conectivitate la retea, cu surse regenerabile de energie, oferind o solutie integrata si ecologica pentru necesitatile de circulatie urbana.

Principalele caracteristici ale semafoarelor inteligente cu panou fotovoltaic includ:

Adaptabilitate la Fluxul de Trafic: Semafoarele inteligente cu panou fotovoltaic utilizeaza senzori pentru a detecta volumul de trafic si ajusta automat durata ciclului semaforic in functie de necesitati. Aceasta adaptabilitate contribuie la minimizarea congestionarii si la optimizarea fluxului de trafic.

Comunicare Intersectionala si Coordonare: Aceste semafoare pot comunica intre ele, coordonand semaforizarea in intregul sistem rutier. Aceasta functionalitate asigura un flux de trafic mai fluid si previne blocajele in reteaua de semafoare.

Senzori Inteligenti si Eficienta Energetica: Echipate cu senzori avansati, cum ar fi camere video si senzori de prezenta, semafoarele inteligente pot detecta pietoni, biciclisti si vehicule intr-un mod precis. Integrarea panourilor fotovoltaice optimizeaza consumul de energie, asigurand o functionare eficienta si reducand dependenta de surse traditionale.

Gestionarea Prioritatii pentru Transportul Public: Programabile pentru a acorda prioritate transportului public, aceste semafoare sprijina deplasarea eficienta a mijloacelor de transport in comun, contribuind la imbunatatirea serviciilor de transport public.

Durabilitate si Monitorizare Avansata: Construite pentru a rezista la conditii meteo variate, aceste semafoare sunt prevazute cu materiale rezistente la coroziune. Sistemele integrate de monitorizare permit urmarirea starii panourilor fotovoltaice si a semafoarelor in timp real, facilitand interventii rapide si reducand timpii de inactivitate.

Economie de Energie si Implementare Simpla: Semafoarele inteligente cu panou fotovoltaic se remarca prin consumul eficient de energie si pot fi implementate usor in diverse locatii, fara necesitatea infrastructurii complexe de alimentare electrica.

Prin imbinarea tehnologiilor inteligente cu sursele regenerabile de energie, semafoarele inteligente cu panou fotovoltaic reprezinta un pas semnificativ catre o gestionare mai eficienta, durabila si adaptabila a traficului rutier in mediul urban.


Trimiteti intrebari legate de achizitie

SEMAFORDimensiune4 seturi de 3*300mm
MaterialABS protejat in totalitate
IluminareSuper LED
SEMAFOR PIETONALDimensiune2 seturi de 2*200mm
MaterialABS Full protected
IluminareSuper LED
RADAR DE MASURAREFrecventa de functionare24.15GHz cu 13.6°×37° detectie
Acuratete1 pana la 4 benzi cu acuratetea de -4~0km/h 
Distanta de acoperire≥300 metri
DirectivitateSuporta analiza directiei vehiculelor
Interval de masurare a vitezei2~250km/h
STALPMaterialOtel inoxidabil
Culoaredesign in 2 culori
Dimensiune165*4*3500mm
MANAGEMENTCutie management dispozitiv1.2mm 304 otel inoxidabil cu vopsea prin pulverizare
Buton de apasare pentru pietonicu feedback pentru utilizator
ComunicareWireless 434Mhz
SURSA DE ALIMENTAREPanou fotovoltaic2x200W
Baterie de stocare2x12V/75Ah
VoltajDC 12V
Energie≤90W
OPERARETemperatura de functionare-20°C~60°C
Umiditate de functionare≤95%RH[(40±2)°C, fara condens
Grad de protectieIP55
GARANTIEPerioada60 luni
ConditiiPot fi citite pe pagina www.primaria.eu/garantie

Fisa Tehnica Descarca


Galerie