Echipamente

PARCARE DIGITALA

operata din centrul de trafic, raza 24km

+ reducerea timpului de cautare a parcarii
+ optimizarea utilizarii spatiului
+ experienta utilizatorului imbunatatita
+ acces rapid la informatii
+ gestionarea eficicienta a resurselor
+ reducerea congestionarii
+ reducerea emisiilor de gaze
+ eficienta operationala pentru institutii
+ monitorizare si gestionare centralizata

Prezentare

Un sistem de parcare digitală avansat reprezintă o soluție inovatoare pentru gestionarea eficientă a locurilor de parcare în cadrul unei instituții. Acest sistem utilizează tehnologii moderne pentru a monitoriza și transmite în timp real informații despre locurile de parcare disponibile, aducând numeroase beneficii instituției. Implementarea unui astfel de sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa în timp real informații actualizate despre locurile de parcare disponibile în diverse zone ale instituției. Aceasta se realizează prin intermediul senzorilor și a tehnologiei de monitorizare instalate în fiecare loc de parcare, iar datele sunt transmise și afișate într-o aplicație sau pe un panou electronic în timp real.

Beneficiile implementării unui sistem de parcare digitală care transmite informații în timp real cu privire la locurile de parcare disponibile sunt variate și pot aduce îmbunătățiri semnificative în mai multe domenii. Iată câteva dintre beneficiile cheie:

 1. Eficiență Operațională:

  • Reducerea Timpului de Căutare: Utilizatorii pot găsi rapid locuri de parcare disponibile, reducând timpul pierdut în căutarea acestora.
  • Optimizarea Utilizării Spațiului: Administrarea centralizată a locurilor de parcare permite o utilizare mai eficientă a spațiului disponibil.
 2. Experiența Utilizatorului Îmbunătățită:

  • Acces Rapid la Informații: Utilizatorii beneficiază de informații în timp real, îmbunătățindu-și experiența în procesul de parcare.
  • Reducerea Frustrării: Posibilitatea de a identifica rapid un loc de parcare reduce frustrarea asociată căutării.
 3. Gestionarea Sustenabilă a Resurselor:

  • Reducerea Congestionării: Accesul rapid la informații reduce traficul generat de mașinile care caută locuri de parcare, contribuind la reducerea congestiei rutiere.
  • Minimizarea Emisiilor Poluante: Reducerea timpului petrecut în căutarea unui loc de parcare ajută la diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră.
 4. Eficiența Operațională pentru Instituții:

  • Monitorizare și Gestionare Centralizată: Personalul instituției poate monitoriza și gestiona eficient locurile de parcare dintr-un singur loc.
  • Planificare Îmbunătățită: Datele colectate pot servi pentru analize și planificări viitoare, optimizând infrastructura de parcare.
 5. Siguranța și Securitatea:

  • Monitorizare Continuă: Sistemul poate contribui la monitorizarea continuă a zonelor de parcare, identificând rapid orice situație de urgență.
  • Reducerea Riscului de Incidente: Accesul rapid la locurile de parcare poate reduce riscul de incidente legate de căutarea agitată a unui spațiu de parcare.
 6. Conformitate cu Standardele de Mediu:

  • Contribuție la Sustenabilitate: Reducerea traficului și a emisiilor de poluare se aliniază cu obiectivele de mediu și de dezvoltare durabilă.
 7. Economii Financiare:

  • Optimizarea Resurselor: Utilizarea eficientă a spațiului de parcare poate contribui la economii financiare prin evitarea investițiilor inutile în expansiuni costisitoare ale parcărilor.

Implementarea unui sistem modern de parcare digitală nu aduce doar beneficii imediate, ci și contribuții semnificative la eficiența generală a unei instituții și la sustenabilitatea mediului înconjurător.


Trimiteti intrebari legate de achizitie

 

PANOUDimensiune exterioara690mm*370mm*90mm
MaterialAluminiu 
LEDP10 single Color
Conditii de operare-30°C to +60°C ~ mai putin de 90% RH
Sursa de alimentareAC 220V
Consum de energie<165W
CAMERA AISenzor imagine1/1.8 inch 8 Megapixel CMOS
Rezolutie maxima3840(H) x 2160(V)
Iluminare minima0.003Lux/F1.2 (Color),0,0003Lux/F1.2(IR on)
Distanta de iluminareup to 60m IR
ProtectieIP67, IK10
StocareNAS;FTP;SFTP; Cloud Micro SD card 256 GB
Compresie VideoH.265, H.264, H.264B, H.264H, MJPEG
Capacitate streaming3
Functii inteligenteFunctie de imbunatatire a imaginii in conditii de iluminare scazuta, algoritm de recunoastre placute de inmatriculare incorporat, posibilitatea de declansare duala: bucla inductiva sau stream video
Conditii de operare-40°C to +60°C ~ mai putin de 95% RH
Sursa de alimentareDC 12V (±30%), PoE (802.3af)
Consum de energie<6W
SISTEMInterfataLimba romana
FunctieFereastră Pop-up cu poză, Limitarea numărului maxim de locuri de parcare, Afsează numărul de locuri libere/ocupate, Vizualizarea evenimentelor în timp real (snapshot/live), Log de evenimente
GARANTIEPerioada60 luni
ConditiiPot fi citite pe pagina www.primaria.eu/garantie

Fisa Tehnica Descarca


Galerie