Primarie

MONITORIZAREA PERSOANELOR

software & hardware

+ sistem localizare
+ dispozitiv portabil
+ sistem de alerta
+ aderenta la standarde etice
+ trimitere sms/apel in caz de urgenta

Prezentare

Descriere Generala:
Implementarea unui sistem de monitorizare bazat pe ecusoane cu functie GPS, adresat in special patrulelor de securitate din cadrul unei institutii publice. Aceste ecusoane inteligente nu doar urmaresc locatia in timp real a personalului, dar ofera si functionalitati esentiale pentru siguranta acestora si pentru interventii rapide in caz de urgenta.

Caracteristici Cheie:

 1. Ecusoane cu Functie GPS: Utilizarea ecusoanelor dotate cu tehnologie GPS pentru a permite monitorizarea precisa a locatiei personalului in timp real.
 2. Functie de Trimitere SMS in Caz de Urgenta/Pericol: Posibilitatea ca personalul sa trimita rapid mesaje SMS catre centrul de comanda sau catre alte numere prestabilite in situatii de urgenta sau pericol.
 3. Functie de Apelare/Telefonie pentru Numere de Telefon Prestabilite: Integrarea unei functii de apelare catre numerele de telefon prestabilite pentru a permite comunicarea rapida si directa in situatii de urgenta.
 4. Configurare a Alarmei/Notificare in Caz de Imobilitate: Posibilitatea de a configura ecusoanele pentru a detecta imobilitatea personalului pentru o anumita perioada de timp. In cazul in care ecusonul nu inregistreaza miscare, se activeaza o alarma sau notificare automata.
 5. Platforma Centrala de Monitorizare: Dezvoltarea unei platforme centrale securizate pentru a gestiona si monitoriza in timp real toate ecusoanele. Aceasta ofera o vizualizare comprehensiva a locatiilor personalului si a informatiilor asociate.
 6. Configurare Usoara si Personalizata: Asigurarea unei interfete prietenoase pentru configurarea facila si personalizarea preferintelor pentru fiecare ecuson in parte.

Beneficii pentru Institutia Publica:

 1. Imbunatatirea Securitatii: Cresterea nivelului de securitate prin monitorizarea in timp real a personalului de securitate, asigurand interventii rapide in caz de necesitate.
 2. Reactie Rapida in Situatii de Urgenta: Capacitatea de a reactiona rapid la situatii de urgenta prin functiile de apelare si trimitere SMS.
 3. Monitorizare Eficienta a Miscarii: Monitorizarea eficienta a traseelor parcurse si a miscarii personalului, oferind date utile pentru optimizarea rutelor de patrulare.
 4. Raspuns Rapid la Imobilitate: Detectarea imobilitatii si activarea alarmelor inseamna ca interventiile pot fi initiate rapid in cazul in care personalul intampina probleme.
 5. Gestionare Eficienta a Resurselor: Utilizarea eficienta a resurselor umane prin monitorizarea activitatilor personalului de securitate si optimizarea traseelor.
 6. Cresterea Nivelului de Conformitate: Asigurarea conformitatii cu regulamentele privind securitatea si monitorizarea, contribuind la o institutie mai sigura si mai eficienta.
 7. Imbunatatirea Imaginii si Credibilitatii: Demonstratia angajamentului pentru securitate si protectie prin adoptarea tehnologiei moderne contribuie la imbunatatirea imaginii institutiei publice.

Implementarea acestei solutii nu doar imbunatateste securitatea, ci si optimizeaza gestionarea personalului de securitate si creeaza un mediu mai sigur si mai eficient in cadrul institutiei publice.


Trimiteti intrebari legate de achizitie